LASH CLUSTERS

Så här applicerar du Lash Clusters

Sådan påfører du Lash Clusters - COSNETIC
  

Förbered dina naturliga fransar genom att rengöra dem noggrant för att öka hållbarheten.

1. Använd en lutning av dollar, krulla försiktigt dina naturliga fransar och applicera sedan försiktigt ett tunt och jämnt lager av bindning under dem - lite sträcka länge. Se till att borsta fransarna i en enda riktning så att de inte håller sig ihop.

2. För tunnare fransar rekommenderas det att applicera två lager bindning, medan för tjockare fransar är ett lager tillräckligt. Låt bindningen torka och bli något klibbig genom att vänta på ca. 20 till 30 sekunder.

3. Applicera fransklusterna under botten av dina naturliga fransar och se till att de är belägna något bort från vattenlinjen för att förhindra potentiell irritation - cirka 1-2 mm.

4. När du är nöjd med applikationen trycker du på fransarna för att blanda både fransbandet och de enskilda klusterna - vilket skapar ett naturligt utseende.

5. För att ta bort eventuella rester eller överskottslim, applicera försiktigt ett tunt lager tätning ovanför och under dina fransar, med fokus på de områden där du känner att det är nödvändigt.

Tips: Vi rekommenderar att du väntar 24 timmar innan du badar efter Lash -kluster. Undvik att få vatten direkt på fransarna när du tar ett bad