Hur startade magnetstorkaren?

Hvordan startede Magnetiskevipper? - COSNETIC
Hur startade magnetstorkaren?
Idén om magnetiska våtservetter uppstod ursprungligen baserat på ett behov. Ägarens syster har Alopecia och tappat sina naturliga ögonfransar - hon använde traditionella konstgjorda fransar, men det var svårt att få dem fast när det inte fanns några fransar alls.
 
Vad var visionen?
Eftersom de används varje dag, bör det vara fransar i högsta kvalitet och helst vara relativt enkla att fastna. Samtidigt bör det vara en produkt där ingen lim och kemikalier skulle användas. Magnetiska vattpinnar producerades med 6 magneter och i ett extra hållbart material som tål många gånger användning.
 
Vår utveckling
Det visade sig att produkten bara var en produkt som många användare, oavsett ålder, var mycket nöjda med och därför utvidgades serien tyst, så idag finns det för både daglig användning och festanvändning och med eyeliners i olika typer och färger.
 
Drömvisir i alla åldrar
Under hela det har det varit viktigt att magnetiska vattpinnar ska ha den bästa kvaliteten och vara de enklaste att applicera - så att de kunde användas dagligen. Det har visat sig att magnetiska vattpinnar används av alla åldersgrupper - de mogna kvinnorna upptäcker att "tunga" ögonlock ser mer "öppna" och fräscha med de naturliga fransarna. De yngre kvinnorna får "drömflips" på några minuter utan användning av kemikalier etc. Många kvinnor använder fransarna dagligen, för ett trevligt naturligt utseende och ersätter varianterna med de kraftfullare versionerna när de är i staden, till exempel .
 
Magnetisk torkning idag
Efter många månaders arbete och prover kan vi nu upptäcka att vi har skapat den perfekta formeln för magnetiska ögonfransar. Med input från tusentals kunder har vi haft något att arbeta på hela tiden. Vi var några av de absoluta första i Danmark och vi har varit en stor del av grunden för magnetiska ögonfransar i Danmark. Vårt mål är fortfarande att ha den bästa kvaliteten och vi strävar efter att vidareutveckla våra produkter hela tiden. 
 
Vi hoppas att du gillade historien om hur vi skapade magnetiska våtservetter för danska kvinnor. Vi hoppas att du kommer att stödja oss och gå med i vår resa på magnetiska våtservetter. 
 
Är du galen på magnetiska våtservetter?