Från magnetisk torkning till Cosnetic

Fra Magnetiskevipper til Cosnetic - COSNETIC

Välkommen till Cosnetic: Historien om innovation och skönhet

Välkommen till Cosnetic, Din destination för innovativa kosmetika med en dansk touch. Låt oss ta dig med på en resa genom vår berättelse där vi började som en magnetisk torkning och nu stolt representerar Cosnetic.

Inspirationen bakom magnetisk torkning

Det hela började tillbaka 2019 när våra stift inspirerades av ett stort amerikanskt kosmetikföretag. Han var fascinerad av möjligheterna till magnetisk ögonfranssteknik och beslutade att föra denna innovativa lösning till Danmark. Men det var inte bara marknadspotentialen som drev honom -det var en personlig koppling.

Ägaren har en syster som lider av Alopecia, en störning som resulterar i håravfall, inklusive ögonfransar. Hennes önskan om vackra ögonfransar som kändes naturligt och bekvämt var ett hjärtslag. Han insåg att magnetiska ögonfransar kunde vara svaret och beslutade att ta steget och starta magnetiska våtservetter.

Magnetic Vipper: Merchanted av 10.000+ danska kunder

Under de följande åren arbetade vårt dedikerade team hårt för att leverera de bästa magnetiska ögonfransarna till den danska marknaden. Våra produkter möttes med ett överväldigande positivt svar från våra kunder. Med mer än 10 000+ nöjda kunder i Danmark ensam kunde vi se att vår vision om att förena innovation och skönhet hade förverkligats.

Vi var stolta över att ha gjort vårt märke på den danska marknaden och visste att det var dags att ta vår verksamhet till nästa nivå.

Omklassificera Cosnetic: Framtiden för skönhet och innovation

Nu 2023 är vi glada över att annonsera vår omklassificering till Cosnetic. Denna förändring återspeglar vår önskan att utöka vår produktportfölj och internationaliserar vårt varumärke. Vi har fortfarande våra hjärtan i Danmark, men vi vill också dela våra innovativa kosmetika med världen.

Cosnetic representerar inte bara magnetiska ögonfransar, utan också ett bredare utbud av produkter som omfattar kosmetika och innovation. Vi fortsätter att prioritera kvalitet, komfort och naturlig skönhet i allt vi gör.

Vi tackar våra lojala danska kunder för att de är en del av vår resa, och vi ser fram emot att välkomna nya kunder från hela världen som delar vår passion för skönhet och innovation.

Så välkommen till Cosnetic, Där skönhet och innovation möts och där vår historia bara har börjat. Vi ser fram emot att dela denna resa med dig!