Serumresultatgaranti

Serum Resultat Garanti - COSNETIC

Hos oss står vår tillväxtgaranti som ett löfte om din tillfredsställelse. Om du har följt våra rekommendationer och använt våra tillväxtprodukter i 60 dagar utan önskade resultat erbjuder vi dig vår återbetalningsgaranti. Det är lätt att kvalificera sig - följ bara dessa 5 steg:

  1. Ta en bild av dina ögonfransar/ögonbrynen på dagen för din första applikation och se till att den har en tydlig tidsstämpel.
  2. Komplett 30 dagars sammanhängande applikation och dokumentera din utveckling med en ny bild, även med en tidsstämpel.
  3. Fortsätt med den 60 -dagars applikationen i rad och ta en annan bild med en tidsstämpel för att visa dina långsiktiga resultat.
  4. Fyll i formuläret nedan med alla tre stämplade bilder och relevant information.
  5. Vänta tålmodigt i upp till 3 arbetsdagar medan vi behandlar din ansökan. När du har granskat får du ett e -postmeddelande med information om din återbetalning.
  6. NOTERA. Bilder måste vara datumfält.

För ytterligare information kan du läsa våra omfattande villkor. Vi är hängivna till din skönhetsresa och önskar bara det bästa för våra kunder. Ta nästa steg mot vackrare fransar och bryn med förtroende, och vet att vår tillväxtgaranti är din säkerhet på denna resa mot mer full och definierad ögonmiljö