Från magnetiska fransar till Cosnetic

Fra Magnetiskevipper til Cosnetic - COSNETIC

Välkommen till Cosnetic: Historien om innovation och skönhet

Välkommen till Cosneticdin destination för innovativ kosmetik med en dansk touch. Låt oss ta dig med på en resa genom vår historia, där vi började som Magnetic Lashes och nu stolt representerar Cosnetic.

Inspirationen bakom Magnetic Lashes

Allt började 2019 när vår grundare inspirerades av ett stort amerikanskt kosmetikföretag. Han fascinerades av möjligheterna med magnetisk ögonfransteknologi och bestämde sig för att ta denna innovativa lösning till Danmark. Men det var inte bara marknadspotentialen som drev honom - det fanns också en personlig koppling.

Ägaren har en syster som lider av alopeci, ett tillstånd som resulterar i håravfall, inklusive ögonfransar. Hennes önskan om vackra ögonfransar som kändes naturliga och bekväma var en hjärtefråga. Han insåg att magnetiska ögonfransar kunde vara svaret och bestämde sig för att ta steget fullt ut och starta Magnetic Eyelashes.

Magnetic Eyelashes: Vittnesmål från 10 000+ danska kunder

Under de följande åren arbetade vårt dedikerade team hårt för att leverera de bästa magnetiska ögonfransarna till den danska marknaden. Våra produkter möttes av en överväldigande positiv respons från våra kunder. Med mer än 10 000 nöjda kunder bara i Danmark kunde vi se att vår vision om att föra samman innovation och skönhet hade förverkligats.

Vi var stolta över att ha satt vår prägel på den danska marknaden och visste att det var dags att ta vår verksamhet till nästa nivå.

Omprofilering till Cosnetic: Framtiden för skönhet och innovation

Nu, 2023, är vi glada över att tillkännage vår varumärkesändring till Cosnetic. Denna förändring återspeglar vår önskan att utöka vår produktportfölj och internationalisera vårt varumärke. Vi har fortfarande vårt hjärta i Danmark, men vi vill också dela med oss av vår innovativa kosmetik till hela världen.

Cosnetic Vårt nya varumärke representerar inte bara magnetiska ögonfransar, utan också ett bredare utbud av produkter som omfamnar kosmetik och innovation. Vi fortsätter att prioritera kvalitet, komfort och naturlig skönhet i allt vi gör.

Vi tackar våra lojala danska kunder för att de har varit med på vår resa och vi ser fram emot att välkomna nya kunder från hela världen som delar vår passion för skönhet och innovation.

Så välkommen till Cosneticdär skönhet och innovation möts och där vår historia bara har börjat. Vi ser fram emot att dela denna resa med dig!