Avkastning

Vi är stolta över att se till att du är helt nöjd med våra produkter. Om du har några problem eller frågor angående dina inköp, är du välkommen att kontakta vår kundtjänstavdelning.

För att göra processen enkel och bekväm för dig, vänligen kontakta oss via e-post på följande adress: kundtjänst@cosnetic.dk. Kom ihåg att ange ditt fullständiga namn och ordernummer så att vi kan hjälpa dig så snart som möjligt.

Om du vill returnera en vara behöver du bara informera oss om anledningen så hjälper vi dig genom returprocessen. Alla returnerade varor måste vara i oanvänt och oöppnat skick, så vi ber dig att följa detta krav.

När du returnerar varor är du ansvarig för att packa dem säkert för att undvika transportskador.

Vårt mål är att säkerställa en enkel och snabb hantering av alla returer. Vi strävar efter att behandla returförfrågningar inom 1-2 arbetsdagar efter mottagandet. När vi har mottagit och behandlat din returorder återbetalar vi det belopp du betalat för varan med samma betalningsmetod som du använde vid köpet.

Vi vill tacka dig för ditt förtroende för våra produkter och vår service. Om du har några frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss