LASH CLUSTERS

Hur ansöker du? Lash Clusters

Sådan påfører du Lash Clusters - COSNETIC
  

Förbered dina naturliga fransar genom att rengöra dem noggrant för att öka livslängden.

1. Använd en fransböjare och böj dina naturliga fransar försiktigt, applicera sedan ett tunt och jämnt lager bond under dem - lite räcker långt. Se till att borsta fransarna i en och samma riktning så att de inte klibbar ihop.

2. För tunnare fransar rekommenderas att du applicerar två lager bond, medan det för tjockare fransar räcker med ett lager. Låt limmet torka och bli lite klibbigt genom att vänta i cirka 20 till 30 sekunder.

3. Applicera lash clusters under basen av dina naturliga fransar och se till att de är placerade något bort från vattenlinjen för att förhindra potentiell irritation - cirka 1-2 mm.

4. När du är nöjd med appliceringen trycker du ihop fransarna för att blanda både fransbandet och de enskilda klustren - vilket skapar en naturlig look.

5. För att ta bort eventuella rester eller överflödigt lim, applicera försiktigt ett tunt lager försegling ovanför och under fransarna, med fokus på de områden där du känner att det behövs.

Tips: Vi rekommenderar att du väntar 24 timmar innan du duschar efter applicering lash clusters. Undvik att få vatten direkt på fransarna när du duschar