STRIP LASHES

Hur du ansöker Strip Lashes

Sådan påfører du Strip Lashes - COSNETIC

När du använder Strip Lashes från Cosneticär det viktigt att vara medveten om att de är ömtåliga. Detta beror på att de är tillverkade med ett innovativt, tunt och transparent band som kräver noggrann hantering. Var noga med att följa instruktionerna noga för att säkerställa att du får bästa resultat och undviker att skada dina fransar.

Kom ihåg att rätt applicering och skötsel förlänger livslängden på dina fransar. Strip Lashes och säkerställa en vacker look.

Kontrollera längden
Bedöm franslängden på remsan mot ditt ögonlock innan du applicerar Lash Glue. Fransen ska passa din ögonlockslängd. Om den är längre är den för lång.


Trimning
Om det behövs kan du klippa fransen med vår precisionssax. Klipp försiktigt fransen tills den passar ditt ögonlock. Trimma från utsidan till insidan.


Mjuka upp fransbanden
Ta ut fransarna ur franshylsan och böj försiktigt fransbandet upprepade gånger för att mjuka upp det så att det passar din ögonform.


Applicera franslim
Applicera Lash Glue längs fransbandets kant och vänta i 30 sekunder. Fördela limmet jämnt längs remsan.


Applicera Strip Lashes
Tryck fransen mot ögonlocket precis längs fransraden. Efter att ha försäkrat dig om att limmet är jämnt fördelat, placera remsan på fransraden med limmet nedåt. Tryck remsan längs fransraden med fingrarna eller Lash Grab för en säker passform. Håll ögonen öppna under denna process.


Borttagning
Applicera remover längs fransraden för en skonsam borttagning. Börja med att applicera remover eller micellärt vatten på en bomullspinne och för sedan pinnen längs fransraden för att fördela produkten. Ta tag i fransarna nära den yttre hörnan och dra försiktigt mot det inre ögat.