ØJENVIPPE- OG BRYNSERUM

Hur man applicerar ögonfrans- och brynserum

Sådan påfører du Øjenvippe- og Brynserum - COSNETIC

Ögonfransserum

  1. Rengöring: Börja med att rengöra ansiktet noggrant. Ta bort allt smink, särskilt runt ögonen, och se till att ögonfransarna är helt rena och torra.

  2. Applicering: Applicera serumet längs fransraden precis som du skulle applicera flytande eyeliner. Var försiktig så att du inte får serumet i ögonen. Om det gör det, skölj ögonen med rikligt med vatten.

  3. Kvantitet: Använd endast en liten mängd serum. För mycket produkt kan inte absorberas effektivt och kan orsaka irritation.

  4. Frekvens: Applicera serumet 1-2 gånger om dagen, helst på morgonen och kvällen så att det kan verka under hela dagen.

  5. Tålamod: Ha tålamod. Det kan ta flera veckor innan resultaten visar sig.

Serum för ögonbryn

  1. Rengöring: Precis som med ögonfransserumet, börja med att rengöra ansiktet och se till att brynen är rena och torra.

  2. Applicering: Applicera serumet direkt på brynen och på det område där du vill ha mer tillväxt. Se till att täcka hela brynet jämnt.

  3. Upprepning: Använd serumet dagligen. För många produkter rekommenderas att man applicerar två gånger om dagen, morgon och kväll.

  4. Massera lätt: Efter applicering, använd fingertopparna för att försiktigt massera in serumet i brynen. Detta kan hjälpa till med absorptionen och stimulera hårsäckarna.

  5. Var konsekvent: Regelbunden användning är nyckeln till att se resultat. Var konsekvent med din ansökan.

Allmänna tips

  • Undvik kontakt med ögonen: Om produkten kommer i ögonen, skölj omedelbart med vatten.
  • Testning av allergi: Testa produkten på en liten del av huden före första användningen för att säkerställa att du inte är allergisk mot den.
  • Följ anvisningarna: Läs och följ alltid instruktionerna på produkten noggrant.
  • Ha tålamod: Tillväxt tar tid, så förvänta dig inte omedelbara resultat.

Kom ihåg att resultaten kan variera beroende på produkt och individ. Om du upplever irritation eller andra problem ska du sluta använda produkten och kontakta läkare.